2013. július 1., hétfő

Végre egy jó nap*.*

Maaa elmentem a nem helyi kondiba, kissé késve érkezve, mert elrontottam az utazást, de így is volt röpke 1,5 órám még, amíg bezár. Legközelebb jobban igyekszem, hogy még több időm maradjon. DE ettől függetlenül, hogy csak 1,5 órát edzettem, nagyon is keményen! Futottam erős fokozatra állítva, taposógépeztem, csípőmozgatósat, egy kis biciklit is, hogy kipróbáljam milyen nem a szabadba, nem haladva, erősítettem, tornázgattam, felüléseztem, szökdécseltem, miiindent, amit csak tudtam. Plusz most is kipróbálhattam azt a gépezetet, amire rá kell állni és 10 perc alatt 400 kcalt éget el elvileg, az a rezgős izé :D 15 percig voltam azon is, erős fokozatban, tényleg átmozgat amúgy, de ez volt az utolsó, hiszen ezen csak állni kell, nem is edzés :D 

És az evés se volt olyan rossz, hazafelé rájöttem, nem is tudom mi tűnt nekem soknak. Ettem azt a lighttúrós-meggyest, egy teljes zsömlét, egy almát és egy müzlit és ezek mind dél - 5 között történtek, mivel délben keltem és 5 után nem eszek, ugye:) A folyadék is 4 liter mára, ebből 2 kapucsínó, egy AE víz, a többi pedig simán víz :)

Most pedig 23:50 van, nem vagyok éhes se, jól érzem magam az edzés után, sok-sok-sok ilyen napot szeretnék még *.* Kizárt dolognak tartom, hogy így ne fogyjak már...Főleg, hogy az edzéseket amúgy is szívesen csinálom....Ez a fajta kondis-edzős dolog most 2 hétig tuti egyelőre, úgyhogy jó lenne így tartani:) Holnaptól dupla idővel fogom amúgy, tehát napi 3 órában minimum. Plusz biciklizgetni is fogok még mellette, csak ma már nem volt időm. 

Kicsit bénáztam múlthéten, de most megint nagyon nagyon szeretném rendesen csinálni *_* Nagyon lelkes vagyok *_*

 Tumblr

2 megjegyzés: