2013. október 3., csütörtök

I hate csütörtök's !

A mai nappal is csak jobban utálom az életem...Egyszerűen kimondhatatlanul gyűlölöm a csütörtököket...És még mennyit kell elviselnem az év folyamán...Kifogok készülni teljesen, még jobban idegileg. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért okoz valakinek ekkora nagy örömet, hogy nekem rossz legyen? Miért ez a a boldogságforrása, hogy rosszat tegyen nekem? Nincs még így is elég bajom? Hát, nyilván nincs és csak ezt, csak a rosszat érdemlem, további is.

Pedig én tényleg nem vagyok egy rosszindulatú ember mások iránt és próbálok sokszor pozitív lenni, aztán max feladom, ha annyira lehetetlennek találom a helyzetet. Tudom, sokszor fordul elő, de ami túlzás, az már nekem is sok. 

Ma amúgy egész nap csak müzlit-tejjel, almát, szeletelt uborkát ettem, kapucsínót ittam és 3 liter víznél tartok kb. Úgy döntöttem, megpróbálkozok a zsömle, barna akármik, sütik, édességek mentes élettel, nem mintha olyan sokat ettem volna eddig is az utóbbi kettőből, de most annyit se. Viszont teljes kiőrlésű cuccok, meg zsömle az igen sűrűn előfordult a napjaimban, most szeretném ezeket is mellőzni. Meg kb. abszolút minden szénhidrátot kizárnék, de ezt tuti nem tudom betartani és becsúszik 1-2 dolog, meg ugye szénhidrát sok mindenben van, úgyhogy hagyjuk. Gyümölcs, zöldség, ezekből kéne a legtöbb.

Aztán amúgy nem tudom még mi lesz, pl. ha idegbeteg vagyok, mire vagyok képes, meg ilyesmik. Most nagyon éhes vagyok hirtelen, de nem akarok már enni. Ma nem. 

WILDFLOWER | via Tumblr

5 megjegyzés: