2013. július 7., vasárnap

07. 07.

Két hetes olyan szép így egymás mellett, szeretem az ilyen egyforma számú napokat. Persze ez nem mindenben igaz, hiszen bele is őrülnék, ha mondjuk 99 kg lennék. Az már mellékes, hogy csak nyolcvanhatezerszer vagyok annyi, na mindegy. 

Ma egy hatalmas ünnepségen vettem részt. Annyi kaja volt, bakker...Itthon direkt nem ettem semmit. Majdnem megúszhattam volna az egészet, de a sütihadsereg bekerített és addig nem engedtek ki a házból, amíg végig nem kóstoltam az édességmenüt.  én béna voltam és nem úsztam meg, sőt, eszméletlenül rosszul is éreztem magamat, hogy ezt már megint miért kellett. Szóval ma csak sütit ettem, de minimum 600-800 víziló értékben. És a km-es sétákon kívül nulla sport. Ez egy béna nap volt és csak 3 liter vizet ittam. Plusz valami light-os citromos házi teát, de hát ez már szintén mellékes.

Tegnap bicikliztem 30 km-t és eláshattam magam a  föld alá is,  olyan béna voltam. Ez egy rossz hétvége volt, azt hiszem. Logikus, hogy elérek valamit, aztán meg egyből tönkreteszem. Nem, nem is tudom, mit vártam már magamtól amúgy. 


Na most, most mehetek el melegebb, esőtlenebb éghajlatra. Most érdemlek meg minden bántó szót, most, nem akkor,a mikor ok nélkül kapom. Most, azonnal. 


1 megjegyzés: