2013. július 14., vasárnap

Egy - re ü - gye - sebb

Ma megint megtettem...egyszerűen csak nem bírtam már tovább...délután kettő órakor...Hiába voltam kipukkadásig tele, nekem az még mindig nem volt elég...

Három napja kezdtem el "normálisan enni", napi 800 kcal körül és ez már rendesen megviselte a gyomromat. Nagyon félek...félek, hogyha ez megint egy nagy visszaesés lesz, addig fajulnak a  dolgok, hogy bele is halhatok...Mert már nagyon nem játék, most sem. 

Este 7 körül, meg hát persze, megint nem, nem hogy viselkednék, megint ettem, müzlit, epreset és tejjel és málnaszörppel, borzasztó párosítás, nem is tudom mit gondoltam. Majd egyszer csak megint rosszul lettem.De ekkor már ezt nem hánytam ki, mert még mindig éreztem a kettőórait...Sőt, most is. Nem, nem jó ez így, hiszen annak már 8 órája...Azóta megszámlálhatatlanszor mostam fogat és ittam citromos vizet, hogy elnyomja, de nem... Még mindig érzem...Borzasztó.

Körülbelül 9 óra után volt a csúcsrosszullét, na akkor így hirtelen megint nagy fejfájás, hasfájás, idegbetegség és nem tudtam mit kezdeni magammal, megint bementem a szobámba, lefeküdtem az ágyra és csak sírtam és sírtam...aludtam volna, ha tudtam volna...de nem ment...

Csak szenvedek és szenvedek. Egész éjjel is sírtam, sírtam. Nem tudom mit csináljak...mennyi időt adjak még magamnak...Mi lesz ebből...Nem eshetek vissza, nem....Nagyon megerőltető és ez így tényleg nem jó. 

Most jobb egy picit, hogy talán ülepedett a kaja, nyilván háj formájában és annyira felidegesít, hogy ez a hét ekkor nagy borzalom volt és hogy mindent, de mindent elrontottam,a miért eddig küzdöttem kb. Annyira, de annyira rosszul érzem magam miatta. 

Kár volt azt mondani, hogy jobban vagyok és nem kopogtam le..Kár volt. 

effy cry


4 megjegyzés:

  1. Ne aggódj Léna! 750 kcal alatt leáll az anyagcsere, így a 800 kcal nem számít normális kajálásnak. Ha csak nem vagy 2 éves, mert Ők esznek napi 800 kcal-t!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 750 alatt leáll? Mennyi idő után? Vagy ezt honnan tudod?:/

      Törlés
  2. Huzamosabb idő. Kb. 11-15 hónap. Alkattól függ. De van akinek csak lassul. Az orvosok is mondták. Én is olvastam. Van aki tapasztalatból mesélte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh, értem:/ Hát ezt nagyon nem jó hallani.

      Törlés