2013. július 15., hétfő

Edzéses hétfő - "Léna jobban igyekezhetne"

Ma 8:00-kor egy pohár citromos víz, kezdve a reggelt. Fél kilenctől délután fél 5-ig edzés! Délután egytől kettőig volt egy órás ebédszünet, ahol baracksalátát ettem és egy müzliszeletet. (200 kcal)

Amikor hazaértem 5-re, még jó, hogy éhes voltam, sajnos muszáj volt ennem...Rántott husit, szószos mártással, 2 kisebb darabot vagy mondhatni akkor egy nagyobb szeletet. Ez is tuti vagy 200 kcal. 

Ettem még egy kis datolyát és sajnos egy fél órával ezelőtt 3 szem gumicukrot, csak kóstolóból..de nagyon kaki íze volt, rájöttem megint, hogy miért is nem szeretem amúgy, szóval valószínűleg nem eszek már többet. Hát ez a gumicukor nem kellett volna, amúgy majdnem jó nap.

Tök jó ez a futócipő, tetszik a színe: 

Untitled | via Tumblr


Ja, és 4 liter víz simán elfogyott, már majdnem 5...alvásig tuti iszok még...Olyan 2 felé szerintem bealszok, remélem. Most nem zabáltam tele magam, így remélhetőleg nem álmodok rosszat és nem szenvedek és nem fetrengek kínomban és hasonlók. 

Azt utálom ezen a héten, hogy hogyha este evésre kényszerülök, azzal nyugtatom magam, hogy holnap leedzem. Pedig nem kéne..ma kissé elrontott nap, de holnap valószínűleg az ebédem lesz normálisabb és majd délután meg HA nagyon éhes leszek, csak akkor eszek max gyümit vagy ilyesmit.

Összefoglalva:
- 7 óra edzés
- 4 liter víz
- 700 kcal étel (és most nem akadok ki, de holnap ezért keményebben edzeni! )

Ma még nem volt olyan nagyon elviselhetetlen és izé, de azért pihennem kéne, úgyhogy 2-kor már tényleg alvás, muszáj. És holnap jobban kéne figyelnem. Jobban edzeni. Kevesebb étel, ilyesmik. Sokkal jobban is indulhatott volna a mai nap, de megígértem magamnak, hogy az első napon "nem hisztizek semmiért". Így most kénytelen leszek ebbe beletörődni.

Ha a héten betartok pár szabályt, talán még fogyni is fogok :')

fitness

5 megjegyzés:

  1. Léna, ez borzalmas, valóban. Még többet kéne edzened, jobban odatenni magad, ha fogyni akarsz és hát jó lenne tartani az 500-at...édeskevés ez így, korlátolni kéne magad...

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ennyi sport és étel után tuti fogyni fogsz, de azért vigyázz, mert ugye az edzésekhez sok energia kell. Ha pedig kilókban nem mérhető a fogyás, akkor se keseredj el, mert az izom nehezebb:)
    Sok sikert és kitartást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, erre számítottam, hogy mindet visszahízok izomra a héten, szóval ez igazából 2 oldalból nézhető dolog.

      Azért köszönöm, neked is :)

      Törlés