2013. július 10., szerda

Blogdíjat kaptam *.*

Már akartam róla írni, csak nem jött még össze, de most igen ^^ Héétfőn felpillantottam és mit látnak szemeim :O Sosem gondoltam volna, hogy valaha is blogdíjat kapok :)

Nagyon, nagyon nagyon köszönöm szépen, kedves Zen Kertész(: Ez igazán aranyos tőled! 




Szabályok:

1. Linkkel jelöld azt az embert, aki téged jelölt/nevezett a díjra!
2. Válaszolj a 10 kérdésre, amit a neveződ kiírt!
3. Nevezz/jelölj Te is 10 embert a díjra! (Arra figyelj, hogy 200 alatti legyen a követőik száma!)
4. Írj Te is kérdéseket az általad jelölteknek!
5. Jelezd a jelöltjeid blogjain, hogy jelölted/nevezted őket!

Ő ezt írta a blogomról:
"Léna: Ő egy bizonyos téma köré épülő blogot vezet, és bár sok mindenben nem értek vele egyet - és ezt tudja ő is -, szintén érdekel, mi van vele, mert nagyon aranyos csajszi, és szeretném egyszer azt olvasni tőle, hogy na igen, most elégedett vagyok magammal, szóval az ő blogját is szorgosan követem, mert tényleg örülnék, ha végre elégedett lenne."

Erre külön egy válaszom: 
--> Egyszer már megígértem magamnak, hogy elfog jönni az a pillanat, ha nem is most, kitudja mikor, de lesz olyan, amikor elfogadom magam, boldog leszek és majd szépnek is látom magam. Egyszer majd igen. És kifogom ide is írni :) De az még messze van, egyelőre

Kérdései:

1. Ha lenne egy időgéped, melyik korba mennél vissza és miért?

Ez egy jó kérdés. Ha már időgép, lehet, hogy a jövőbe mennék inkább, hogy körülnézzek. Ha pedig múlt...Vagy Hannibál idejébe, hogy elbeszélgessek vele a tetteiről és öngyilkosságának ötletéről (jól van na, szerintem ez nem volt megoldás, naaa ) vagy valami római korba (Caesar, Augustus esetleg Ovidius) Kr. e. első századba, de a jelenlegi tudásommal, hogy ott "ellegyek" és jósosat játszanék, hogy ez meg az lesz. Meg az ilyen római istenekkel tökre taliznék, felmennék az Olymposra, ilyesmi :D dee amúgy többe is, más dolgokért, nehéz döntés :D


2. Hogy képzeled el az életed tizenegy év múlva?

Miért pont 11 év múlva? :D Szeretnék addigra egy gyereket, egy pesti Dunára néző házikóban lakni, valami jó kis munkát, addigra már rég elfelejteni a hülyeségeimet a gyerekkoromban, evési cuccokhoz köze ne legyen az életemnek, szép, vékony, csini szeretnék lenni, egy férjet, egy cuki fehér kiskutyát, aranyhalat, és igazából csak tényleg boldog lenni. Tudom, hogy az volt a kérdés, mit képzelek el, én meg azt írtam le, hogy mit szeretnék, de most a legpozitívabb esetet néztem, szóval mondjuk úgy, hogyha igen, akkor valahogy majd így :) Persze addig mi minden lehet... :D


3. Ha rendezhetnél egy sorozatot, milyen kategóriába sorolnád, és mi lenne a lényege?

Dráma vagy pszichotriller, tök durvi lenne és mindig változatos eseményekkel, megdöbbentő, veszélye,s sírós részekkel. Akár mindennapi témákról, akár valami extráról. Juujj. 


4. Ha szereplője lehetnél egy fantasy filmnek - létező vagy nem létező filmnek, teljesen mindegy -, kit játszanál benne?

A csúnya lányt, aki egyedül van és senkije sincsen, depis, és sok problémája van, de valami váratlan fordulat után új emberke tűnik fel, szerelmes lesz belé az első pillantástól, rájön, hogy az életének lehet értelme még, ő meglátja benne a belső szépséget és ezer nyomulós csajszi helyett majd őt választja. Majd kiderül, hogy nem is csúnya, hanem tök szép, összejön a fiúval és sehr happy vége lesz. Tipikus lovestory lenn ez. Sok ilyen film van, de konkrétan nem gondolok egyikre sem. 


5. Ha uralhatnál egy természeti erőt, melyik lenne az?

Hát persze, hogy a varázslás. 

6. Ha csettintéssel magadévá tehetnél egy tulajdonságot, mi lenne az?

Szép és vékony.

7. Ha egy írásjellel kellene magad szimbolizálnod, melyik lenne az?

Kérdőjel. Rengeteg bennem a kérdés és sok a kétség is. Sok minden miatt.

8. Ha fa lehetnél, hol állnál?

Egy folyóparton, a szél pedig fújdogálna, leveleim a vízre hullanának, nyáron pedig emberkék hűsölnének alattam. Télen gyerekek bújócskáznának és megvédeném őket, hogy ne essenek a folyóba.

9. Hogy zajlana le egy számodra ideális, hatnapos nyaralás harmadik napja?

Délig alszok. Felkelek, gyümölcssalátát reggeliznék, facsart narancslével, utána valami csini lenge ruhában (fürdőruha soha) sétálnék egyet a tengerparton, a szél kellemesen fújna közben, majd innék egy jegeskávét a  kávézóban. Utána csónakkal elcsónakáznék a közeli szigetre, ott egy pálmafa alatt lógatnám a lábamat a kristálykék vízbe, gondolkodnék, pihennék, olvasnék, zenét hallgatnék, gyönyörködnék a tájba. Megnézném a naplementét, visszamennék a csónakkal, majd bemennék a  belvárosba és késő estig gyönyörködnék a helyben, esetleg új emberkéket ismernék meg, kitudja. Aztán vissza a szállásra, a teraszról csodálnám a tájat,  majd ha elálmosodok, elalszok éés kész :)


10. Melyik korosztályt érzed magadhoz a legközelebb, és miért?

19-22 év közöttiekkel, mert most konkrét személyekre gondolok, akikkel nagyon szeretek beszélgetni és annyira megértőek tudnak lenni, bizonyos dolgokban. És olyan cukik is. És olyan normálisak. És igazából tényleg csak azért mondom ezt, mert valakikre gondolok pontosan. Illetve ez egy kicsit bonyolult is, deee mindegy. Annyira nem lényeg :)

Nehéz választani, főleg azért, mert csomóan már kaptak is, de próbálok és juhhú, ők 10-en még nem kaptak, ha jól látom ^^ Nagyon szeretem mind a 10 választott blogot, mindenki remekségesen ír és mindenkinek a legjobbakat kívánom továbbá is! <3 Blogoljatok még nagyon sokáig :)
(Nem sorrendbe):

Regi
Emily

Nem találok egy blogot, mert nem jut eszembe a címe, de béna vagyok...De ezt utólag szeretném majd pótolni, keresgélek majd még. Annyi mindenkinek adnám még amúgy...Olyan sok mesés blog van...Remélem nem sértődik meg senki és azért ők is örülnek majd :) 

Most pedig az én kérdéseim:

1, Mi a legboldogabb dolog jelenleg az életedben?
2, Mi számodra a legideálisabb munkahely - lakás - város?/Milyet szeretnél majd?
3, Hova szeretnél eljutni életed során? 
4, Milyennek képzeled el magad 34 évesen?
5, Mi a kedvenc színed-számod-hónapod-napod-könyved-elfoglaltságod?
6, Mit sportolsz/sportolnál szívesen?
7, Mi a kedvenc ételed és mi az, amit nagyon nem szeretsz?
8, Mennyire vagy távolságtartó és hogyan viszonyulsz az idegen emberekhez?
9, Szerinted te milyen vagy? 
10, Hol lennél és mit csinálnál most a legszívesebben? 

Hát, köszönöm szépen még egyszer Zen Kertésznek! :) <3

3 megjegyzés:

  1. Ó, én is megnézegetném az ókori rómát, bár azért voltak annak is mocskos oldalai, szóval talán csak úgy láthatatlanul. :D
    És azért pont 11 év múlva, mert a 10 már lejárt. :D
    Köszönöm, hogy válaszoltál rájul. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi :D
      Áhh, értem :)

      Ohh, én köszönöm a díjat ^^

      Törlés