2013. június 2., vasárnap

Nem hiányzik...

Azt hiszem örülök annak, hogy jelenleg se nem hánytatom magam, se nem hashajtózok. Talán sikerül végre felfognom, hogy mennyire veszélyes amúgy is és ha folytattam volna is a dolgot. Csak emlékeznem kell, hogy mi volt tavaly ilyenkor például a rengeteg hánytatás miatt. Vagy arra a három nagyon durva hashajtózás utáni állapotra. 

Soha többé nem akarom már azt átélni, amit ők okoztak nekem. Persze bevallom, hogy amúgy ez a nem hashajtózok dolog maximum 1-2 hónapja van, mármint valamikor akörül lehetett utoljára. De egyáltalán nem hiányzik, hiszen tudom, hogy azzal nem a zsír megy le és hiába mutat pillanatnyilag kevesebbet a mérleg, utána hopp egy binge és csak rosszabb lesz.

Egyáltalán nem hiányzik. Remélem már sosem nem is fognak velem velük kapcsolatos élmények történni. Most a jelenlegi állapotot és szabályokat kell követnem és akkor tényleg lefogok majd fogyni, dee tényleg. Csak még több sport kéne, mondjuk a szabadban is, mert az mindig jóó, de valamiért úgy tűnik, hogy időjárás uraság megharagudott rám. Napok óta esik szakad(!) és szerintem most is mindjárt kikapcsolom a gépet, még a végén belecsap a villám. Vagy rám szakad a ház. 

Ilyen viharokat, amik mostanában vannak...elég durva. Alapjáraton szeretem az esőt, mármint nincs bajom vele...csak ez így igencsak megnehezíti, hogy napi még több óra sport legyen, futás és biciklizés főleg.

Large

2 megjegyzés:

  1. Ne aggódj elmennek majd azok a felhők és lesz még bőven időd sportolni. Itt felénk épp süt a nap és nem tudom meggyőzni magam, hogy menjek futni, szóval csodálom a kitartásodat! :) Ja és így tovább, menni fog ez Neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kedves vagy, köszönöm szépen:) áhh, azért nem olyan csodára méltó, hiszen vannak zökkenők bőven :')

      Neked is sok sikert kívánok és mindenféle szépeket!:)

      Törlés