2013. június 13., csütörtök

Cseles


Annyira bunkóságnak tartom és annyira tudok magamra haragudni, amikor egy vendégségben kb. mindenre azt mondom, hogy nem szeretem, csak hogy ne kelljen ennem, vagy beletömöm magamba, hogy azért mégse legyek olyan bunkó. Erről egyszer már írtam, szóval nem részletezem.

Nem tudok mit kezdeni magammal igazából. Az is elég izé, amikor csak maszatolás történik a támyéron. De én akkor sem ehetek...még nem...Új módszer kéne. Mondjuk az a kóstolós nem rossz. Valahogy úgy, hogy mégse legyen sértődés belőle, de nekem is jó legyen. Hiába nem eszek egész nap semmit..ha este tömés van...Ez a Cassie-s nagyon cseles, de gondolom kb. majdnem minden anorexiás így csinálja, bár nem tudom, mivel nem vagyok az.

Ha meg annyit szedek, amennyit meg is ennék, akkor megvetően néznek rám és elkezdenek kérdezősködni, amit szintén ki nem állhatok, mert már alig tudok mit kitalálni, hogy mi miért van és mindig eljátszani....No mindegy. Valahogy át kell vészelnem a közös/vendégséges étkezéseket, majd még agyalok valami elfogadható dolgon.

4 megjegyzés:

  1. Azt hiszem van egy motivációs tippem számodra, amit most találtam ki, mert én is gödörben vagyok ugye :D Lehet ezen a bloggeren privát üzit írni valahogy? Hogy azt csak te lásd?:)

    VálaszTörlés
  2. Ohh, tényleg? :)
    igen, itt az email címem: lenalobelia@gmail.com

    várom^^

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a blog.:) Cassie pedig az egyik legnagyobb alakja lett az ana-nak.:) Én kipróbáltam az ő módszerét és bevált! Bár nekem azért volt utána lelkiismeret furdalásom, hogy azt a sok ételt, amit anya megfőz, a kutyának adom...

    további sok sikert ;)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen:)

    Igen, igen...nálam is probléma sokszor a lelkiismeret furdalás azért...

    Neked is a legszebbeket kívánom!:)

    VálaszTörlés