2013. november 29., péntek

Utolsó

Valószínűleg most írok utoljára ebben a hónapban most. Kell hát egy ősz és hónapzáró. Szeptember óta meghíztam, aztán visszafogytam valamennyit, de még mindig nem tartok ott, ahol nyáron. Van még mit leadni. Kicsit depis is és nagyon boldog is volt ez az elmúlt 3 hónap, de abszolút szélsőséges, az a baj. Vagyis nem az hogy baj, csak nem szeretem, amikor ez van...Elvégre nem lenne jó mindig egy kettő közti, rendes állapot? Hát nyilván, csak hát az túl egyszerű lenne. 

Köszönök minden kedves szót és e-mailt mindenkitől, meg az olvasóknak is, akik olvassák ezt az agybajt. Mindenkinek, tényleg<3 Sokat jelentetek nekem, amikor valaki tényleg olyat mond, hogy el sem hiszem, milyen aranyos emberek léteznek. Persze vannak vannak gonosz kommentek is, amik alaptalan rágalmazások, azokkal igyekszem nem foglalkozni, ha meg olyan, elgondolkodok. 

Nem tudom mit hoz a tél a hidegen és fázáson és a karácsonyi terülj - terülj asztalkámon kívül, de igyekezni fogok. Tavaly milyen szuperül megúsztam az ünnepeket, sosem felejtem el. Durva volt. Az az elmúlt két napban amúgy elég béna voltam, de mindegy. Sosem vagyok komplett. 

Amíg nem vagyok (lehet hogy csak hétvégén, nem tudom meddig nem írok, lehet, hogy 2 hétig) , addig is, mindenkinek nagyon szép decembert kívánok, jó hétvégét és jó készülődést az ünnepekre:) Vasárnap lesz Advent első vasárnapja, juhú^^

6 megjegyzés:

  1. Csak 3 nap,ameddig minden tele van kajaval. Legyel erös. A sok karacsonyi szarsag a gynegeknek valo

    VálaszTörlés
  2. Igazad van:')

    Tavaly fogytam karácsonykor, mondjuk rásegített, hogy elutaztunk, másnál meg amúgy se eszek sokat, de igyekszem idén is^^

    VálaszTörlés
  3. Mindenkinek azt jelenti a karácsony, amit ő maga akarja, hogy jelentsen. Szerintem.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Léna!

    Visszaolvastam az elmúlt néhány hónap bejegyzéseit és büszke lehetsz magadra! Egyrészt, mert remekül (igen, a csúszások ellenére) tudtad tartani a terved, másrészt meg azért, mert vetted a bátorságot, hogy otthon beszélj erről az egész kajálós őrületről.

    Amúgy most újra fogok írni a blogomra. Az elmúlt hónapokban egy pszichiátrián voltam, ezért szívódtam fel.

    Szép decembert!
    Ivoa

    VálaszTörlés
  5. Szia:)

    De kedves vagy<3

    Emlékszem ám rád ^^

    Valójában én nem az evészavarról beszéltem itthon...csak hogy pszichológushoz szeretnék menni, konkrétan nem mondtam nekik miért.

    Írnál nekem esetleg egy e-mailt?

    Mindenképpen olvasom majd a blogod:)

    Neked is szép decembert!

    VálaszTörlés