2013. február 27., szerda

Három napi...

Hétfő:
- 3,5 liter víz
- kávé és tea pár bögre (100)
- kifli (150)
- natúr joghurt (90)
- 2 db kisebb rántott hal (200-250)
~ 500- 600 kcal
TÚLLÉPVE!

Kedd:
- 3 liter víz kb.
- 2 bögre tea
- 3 bögre kávé (?, de nincs 100, az tuti, 60-80 kb.)
- 1 alma (40)
- 1 műzli (70)
- NÉGY (!!!) darab korpás zsömle (kereken 500)
~ 610 - 700
TÚLLÉPVE! NAGYON!

Kedd esti gondolat (23:59): Eddig pocsék vagyok, lehet nem tudok ötszázig számolni, azért kudarc ez a két nap eddig. Nem tudom mi lesz holnap - ami egy perc múlva lesz amúgy-, de ez így nem jó. Nagyon nem tetszik. Muszáj visszafognom magam még, most újra. Menni fog! Erős leszek!




Szerda:
- maradjunk 800 kcal-ban, és ennyi.
- Jobb, ha nem részletezem.
- Amúgy nem lett volna rossz, mert nagyrészt müzliből, meg hasonlókból és "nem hizlaló dolgokból" állt, de tuti hízok tőlük, szóval....
- Nem hiszem el, talán tényleg meg kéne tanulnom 500-ig számolni, ott lehet a bibi.
- Ez nem megoldás.
 = TÚLLÉPVE! MÁR MEGINT!!!

Egyre jobban csak rosszabb lesz ez az egész. Napról napra nőnek a számok. Nem tudom, minek eszek ennyit. Nem kéne. Általában az ilyen három napok után a negyedik a legrosszabb, de most lehet, hogy nem lesz az. Ki kéne találni valamit....
Már dolgozok egy terven. De utálok tervezgetni. Mert abból sosem lesz semmiféle jó sem. Sőt, mindig az ellenkezőjeként sül el a dolog. Szóval inkább nem tervezek. De akkor meg még rosszabb lesz.
Összevissza vagyok. Fáradt, kimerült, bár e pillanatban csak félig szenvedős. Érdekes. Igazából én sem értem. no mindegy. Jobb lesz, ha nem fecsegek tovább hülyeségeket. 

10 megjegyzés:

  1. Ne keseredj el! <3 Aludj inkább egy nagyot, holnap új nap új lehetőség! ;)

    VálaszTörlés
  2. úgy ahogy Zara mondja. fel a fejjel. :)

    VálaszTörlés
  3. Nem kéne izélned, ez 3 nap alatt alig 2000 kcal -.- Plusz tuti mozogtál és valamennyit, így annyi se, ami egy normális szempontból meg röhejesen kevés...Nyugodtan ehetnél még egy kicsit, nem lenne semmi bajod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos én ennyitől is hízok, kb. mindentől. Ha csak vizet innék, attól is. Így minden soknak számít, de szeretnék max. 500/nap, hogy annyira nagyon mégse legyen sok...De tudom, hogy az is az, bár bár csak annyit ennék...Eléggé túllépem mégis.

      Törlés
  4. Szégyelld el magad a sárga földig inkább, hogy tudsz ilyen sokat enni? Nem úgy volt, hogy fogyókúrázol? Mégis miket gondolsz, amikor eszel? Jusson már eszedbe, így sosem fogysz le!

    B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves B.!

      De, de, úgy volt. Arra gondolok, hogy éhes vagyok, amikor eszek, csak olykor túllépem a határt sajnos.
      Köszönöm, hogy emlékeztetsz rá, egyet értek, így nem fogok lefogyni, ha ez megy tovább.

      Törlés
    2. Hát akkor figyeljél már jobban, és inkább ne egyél. Fogyózás lemondással jár, ne bingézzél már be akkor mindig. Lebegjen előtted a cél és kész. Legyen már egy kis akaraterőd...

      Törlés
  5. Szia Léna!

    Valóban, minek fogyózol? Egyébként tényleg annyira dagadt vagy? Vagyis mennyire? De ha mégis tényleg fogyni akarsz, akkor csináld már rendesen...

    üdv, Dia

    VálaszTörlés