2013. február 22., péntek

Kiwiday

A tegnap amúgy azért nem írtam, mert este mást csináltam, aztán még dolgom volt és inkább halasztottam. Meg amúgy sem voltam túl jól. Sajnos nagyon egyszerre jönnek most össze a dolgok és a borzalmas gyengeségemnek köszönhetően nagyon kitudok borulni.

Szokásos 3 liter víz kb. + kapucsínót ittam tegnap, azt hiszem. Reggel fél 8 körül kicsit ideges voltam, meg nagyon éhes, ezért sajtoskifli bingével indult a nap oh yeah. Délután belekóstoltam a tejfölös gombába, na itt megszakadt már az 500 +, de talán még reggel. Ja, tegnapra amúgy híztam 2 kgot a szerda estének hála. 

Ettem még főtt répát is. Meg délutántól kezdve, este is utána olyan sok kivit...Nem is tudom mikor ettem előtte, de nem mostanában...És annyira kiviéhes lettem, meg nagyon szeretem és uhh...8-at tuti megettem. ÉS itt már megint megdőlt. Jó, gyümölcs volt, de 8 kivi az 500 kcal.

557ee43cf3a99b5184fccd61af7edc04_large

Volt még megint 1,5 óra edzés. Csütörtökre a héten már az 5. edzés volt, és nem lesz több, mert a héten már nem tudok menni. 

Szóval megint sikertelen nap. Este meg megint idegbeteg voltam. Ne nézzetek légyszi hülyének, hogy ennyire idegbeteg vagyok, csak mostanában tényleg annyi minden jön össze...Mintha azért lennének, hogy jobban szenvedjek a hülyeségeim miatt....De nem tudom, hogy miket gondoljak már....

2 megjegyzés:

  1. próbálj kicsit megnyugodni. igyál egy bögre teát, olvass, filmezz, nyugalom. nekem segít, ha kicsit elvonatkoztatok ettől (amennyire lehet). csak nyugi. és ne idegesítsd magad. inkább próbálj élni. (:

    VálaszTörlés
  2. de kedves vagy, köszönöm, tényleg megpróbálok kicsit nyugodtabb lenni:)

    VálaszTörlés