2013. február 18., hétfő

Christmas

Nem, valójában semmi köze nem lesz ennek a bejegyzésnek a karácsonyhoz, csak nem jutott hirtelen jobb eszembe. Vannak ilyenjeim néha, sokszor, gyakran.

Elaludtam kettőkor, felkeltem ötkor, sokszor előfordul, hiszen legjobb esetben is maximum 6 órát alhatok, de az nagyon a  plafon. Ha fáradt vagyok, akkor vagyok a leghülyébb. Ez ma sem volt másképp, plusz hozzájött még néhány dolog, borzalmasan szenvedtem egész nap, sajnálom az embereket, akiket esetleg sikerült kikészítenem, pedig nem állt szándékomban. Csak túl sok minden forgott  a fejemben, nem tudtam koncentrálni, meg el is rontottam dolgokat, amiket nem kellett volna, de mindegy. 

Valójában ennek a bejegyzésnek nem is lesz sok értelme, elnézést érte, inkább csak úgy írhatnékom van. Evés annyira nem volt rossz, bár ezt sem tudom megítélni. Kettőig már megittam 2 liter vizet, majd kettőkor ettem egy natúr joghurtot és megint kb. egy tál csokisműzlit, ami aztán marhára fogyókúrás...tehát nem. Ezenkívül 5 felé egy kapucsínó és egyébként víz, amikor szomjas voltam. Meg edzésen is voltam, ma csak 1,5 órás volt. Szerencsére nem vacsoráztam és nem is fogok és továbbá is már csak vizet iszok, ha szomjas leszek.

Img_3022_large

Nem lenne annyira rossz, meg nem is biztos hogy megvan a 500, csak tényleg nem csokisműzlit kellett volna, hanem akkor vagy kiszedegetni belőle a darabokat vagy valami egészségeset. No mindegy, bár holnap normálisabb lennék. Majd meglátjuk. 

Amúgy szeretem a karácsonyt és idén annyira büszke voltam magamra, hogy csomó mindenről sikerült lemondanom (pedig abszolút nem vagyok olyan, és sem értettem mi történik) és tökjól éreztem magam és tök sokat fogytam is, csak aztán január lett, újra  be a mókuskerékbe és visszajöttek a dolgok.

Ahogyan nézegetem a statisztikát, tökre meglepődök, meg örülök, hogy de sokan néznek föl ide, ehhez pedig nem vagyok hozzászokva, mert a titkos blogokba csak én léptem be és az nem mutat sokat, szóval köszönöm szépen mindenkinek, aki felnéz ide, kedvesek vagytok:)<3

 Mindenkinek további szép napot és csodás hetet kívánok!

6 megjegyzés:

  1. Mi köszönjük, hogy írsz és olvashatjuk. <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de kedves vagy, köszönöm, tényleg jól esik, hogy ilyeneket mondasz:)<3

      Törlés
  2. én fáradtan maga vagyok a kiállhatatlanság, úgyhogy abszolút megértelek. csak nálam a fáradtság egyenlő a fejfájással is. borzasztó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ohh, az tényleg borzasztó egyszerre. szoktál bevenni fájdalomcsillapítót vagy inkább hagyod? / elmúlik egy idő után..

      Törlés
    2. néha elmúlik. az esetek többségében nem. nekem nagyon sokat fáj a fejem, szinte minden nap. azt hiszem, hozzászokhattam volna már a 17 évem alatt. mégse sikerült. elég bosszantó, de nem tudok vele mit csinálni, főleg mivel frontérzékeny vagyok.

      Törlés
    3. Ez tényleg rossz lehet...Ha olyan sűrűn fáj, meg erősen, akkor nem is lehet hozzászokni...Esetleg orvosnál voltál vele, hátha tudnak valamit? Nem lehet, hogy örökletes pl. és egyszer kinövöd?
      Nekem volt egy nagyon fejfájós ismerősöm, aki olyan volt és felnőttkorára tényleg kinőtte, nem volt migrénes, sokat járt orvoshoz is, akik nem tudtak vele mit kezdeni, aztán nagyon meglepődtek, amikor tényleg egyszer "csak úgy hirtelen nem fájt már", és akkor jöttek rá, hogy valószínűleg örökletes volt.

      Törlés