2013. szeptember 29., vasárnap

Idegbeteg

Na ilyenkor tudok még idegbeteg lenni, amikor itthon vagyok egy napot és elmegy a semmire. Nem csináltam semmi értelmeset, amikor ezer dolgom lenen, de NEEEM , mert hülye vagyok. De akkor legalább pihentem volna...vagy nézhettem volna Skinst....Vagy akár olvashattam volna valami értelmeset...DE NEM ! Szó szerint elpocsékoltam a napomat . Gyűlölöm, hogy ilyen vagyok és nem tudom magam rávenni rendesen a dolgokra. 

És akkor még itt idegesítenek értelmetlen dolgokkal az emberek, miért nem veszik észre magukat? Minek írnak rám, szólnak hozzám, ha nem tudnak értelmesen beszélni és tényleg csak jobban felidegesítenek. 

Persze én sem vagyok normális, folyton csak halogatom a  dolgokat. Aztán meg csodálkozok, hogy "rossz" vége van. Szörnyűűű. 

#ImAloneAndILoveIt | via Facebook

4 megjegyzés:

  1. "Minek szolnak hozzam?" Ma nekem is ez jart a fejemben

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan rossz, amikor valaki nem veszi észre magát és csak árad belőle a felesleges szó..Pedig én türelmes vagyok, meg szívesen beszélgetek, de ami sok, az sok...

      Törlés
    2. Nekem a baratnöm altalaban megsertödik, ha a nem vicces poenjaira nem mindig reagalok. Ö is csak mondja es mondja, en pedig közben azon gondolkozom, hogy "minek beszelsz feleslegesen?tök feleslegesen."
      Nem ertem miert hozza zavarba az embereket azt,ha csendben vannak par percig. Nem mindig kell beszelni. En pl inkabb nem szolalok meg, ha nincsen fontos mondanivalom. A felesleges beszed a felesleges kerdesekkel.Örjitö.

      Törlés
    3. Én is így gondolom, az a téényleg tipikusan felesleges beszéd, nagyon nagyon idegesítő tud lenni.
      És igazából tényleg nem nagyon lehet mit tenni, mert akkor megy a vita, hogy ez meg az és hogy nekik van igazuk..Úgyhogy már van amikor direkt hagyom, eléggé konfliktus kerülő vagyok.

      Törlés