2013. szeptember 8., vasárnap

Nemsoha, nemsoha, neemsohaaa !

Fogalmam sincs, hogy mit és mennyit ettem ma, de nagyon sokat. Boorzalmas vagyok. naagyon. Ez így nem fogyókúra, nagyon nem. Ez a hét katasztrofális volt, a zárása főképpen. Holnaptól (már mától, mert a holnap sosme jön el úgy) új kezdet, megint. 

Érdekes, még 3 évvel ezelőtt az volt a terv, hogy ilyenkorra már nem fogok ilyne lenni és már rég rendes lehetek, meg minden, mert már vékony leszek...Aztán ez nagyon nem jött össze...De vajon meddig húzódik még tovább? Valamiért úgy érzem, hogy amíg nem látom saját szememmel, hogy vékony vagyok, a mérlegen pedig a 46-ost, sosem lesz vége...csak ennyit szeretnék...46,9 és befejezem, örökre. Utána már csak tartani kéne...éés vége. De mikor, mikor lesz már ez? meddig tarthat még ez az őrület? 

A másik meg az, hogy most már külső dolgok miatt is muszáj fogynom, ehhez először is a 48-49-et kell biztosra elérni. Ha ez nem sikerül...nagy bajok lesznek. Most tényleg. Mindenképpen 50 alá, emiatt muszáj. Nagy bajok lehetnek, ha nem. Erre mostanság nem volt ilyen szempontból is szükség, de most már nem csak azért kell, mert én akarom, hanem mert ez már majdnem hogy muszáj is.

Úúúgyhogy! jó lesz, ha összekapom magam...

Girly Pencils | Tumblr

2 megjegyzés: