2013. szeptember 2., hétfő

Every day is a new beginning...

Mostantól ennek kell előttem lebegnie, mai kezdettel. Változtatnom és változnom kell. Többféle szempontból is. A szobámat képekkel dekoráltam ki, még hiányzik egy-két dolog, de nagyon jól néz ki...tele van pozitív és számomra kedves emlékekkel...

Mostantól újra indul minden, bár a kemény edzések holnaptól, ma is csinálok még valamit, de mostantól ismét én leszek, Léna! összeszedem magam és menni fog! És az étkezésemre is jobban kell most már megint figyelnem:

  • csak egészséges dolgok, minél változatosabban (gyümölcs, zöldség főleg)
  • sok folyadék (3 liter víz minimum, napi egy kávé és egy kapucsínó max, gyümölcslé alkalmanként, tea bátran - üresen persze - extra esetben majd télen méz + citrom, citromos és AE víz kérdéses )
  • sport az edzések szerint, amikor pedig nincs, itthon csakis akkor, ha időm engedi, de ha meglesz a heti 5-6 alkalom edzés, akkor egy napot talán pihenhetek, talán, meglátom még )
  • és most jön a  világ legkedvesebb dolga tőlem az első hétre: 700 kcal max első nekifutás miatt 
Már elő is készítettem egy pipálós táblázatot a szekrényemre, annyira jóó lett...Csak azért nem fotózom le és teszem fel ide, mert lebukásveszély, de ez nekem most kivételesen tényleg nagyon tetszik. Remélem sokszor pipálhatok majd esténként, hogy juhhú, sikeres nap! 

Ősz alkalmául pedig új sablont is választottam, ideillő éppen, tetszik ez az összeállítás, viszont rossz emlékeket idéz fel bennem...Mármint ez a sablon, ez a leveles. Mindegy, ez egy új lehetőség. Bár azt sosem felejtem el és fura tőlem, hogy akkor így beraktam, mégis ezt találom ide a legmegfelelőbbnek most. 

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a vidám külső, meg is lepődtem rajta :D 1200kcal is elférne, sőt még az is kevéske...el ne fogyjál teljesen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg? :D ez a 700 egyelőre még nagyon max, ennél csak kevesebb lehet, aztán egyszer majd kitudja mi lesz még:)

      Törlés
  2. Léna, sok sikert! Tuti tudsz már így fogyni! :) És valóban vidám ez a színösszeállítás is, szép őszies, meg minden, tök jó ! Hajrá! Most az ősz lesz a te "szupersiker-évszakod" ;)

    VálaszTörlés
  3. Így van Lénacica, mindent bele! Vigyázz magadra!

    Kitty

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszik :3 Sok sikert, vigyázz magadra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!:) Neked is, te is:)

      Törlés