2015. március 2., hétfő

A visszatérés...

Hát sziasztok drága blogos barátaim *.* Lenalobelia világa! Sziasztok!
Kisebb blogszünet után úgy döntöttem, visszatérek :) Mindjárt meg is látjátok miért ^^ Továbbá is nem azért fogok blogolni, mert az a célom, hogy mindenki elolvassa :D Hanem saját gondolatok rendezése miatt főleg, meg hát a régi dolgok :)

Nagyon sok olvasómmal tartottam azért a kapcsolatot, valakikkel rendszeresen levelezek ugye, ez nekik is meglepi most, hogy újra itt vagyok :)

Köszönöm szépen a sok üzenetet, ami küldetek, ti is nagyon hiányoztatok ám <3
És nehogy azt higgyétek, hogy mivel "eltűntem", nem olvastalak ám titeket ;)

Nagyon szeretlek titeket és akkor úúújraaa itt ^^ Mindig tervezek blogolni majd amúgy, amikor tudok :)

Untitled

Na ez egy véletlen, hogy visszatérésem márciusra, tavaszra esik :D

- - - - - - - -

Szóval:

Tulajdonképpen már egyszer terveztem, hogy visszatérek, mint inspiráló és segítő emberke, ugyanis már egy jó ideje - tulajdonképpen mikor már nem blogoltam, akkor igen - TELJESEN SIKERÜLT VÉGEZNEM AZ EVÉSZAVARRAL !!! Ezt kijelenthetem, nem vagyok már evészavaros, június 2. fele óta teljesen nem :) ÉS MINDENT önerőből sikerült elérnem végül. Azóta olyan október körül lettünk olyan jóba a testemmel, hogy egyszerűen elfogadtam én is és ő is engem, hogy valóban normális vagyok és elkezdett jól működni, reális súlyt mutatni és azóta is 1-2-3 kg-os mozgásban vagyok, de nincs ilyen, hogy egy zsömlétől hízok 3 kg-ot vagy hogy nem eszek egy hétig :D

A régebbi bejegyzéseimet nem törlöm, vissza is állítottam, nincs mit szégyellni, az mind tényleg megtörtént és utólagosan úgy vélem, hogy kellett minden ahhoz, hogy az legyek, aki most O:)

Aki ismer, az tudja, hogy tényleg rengeteg mindenen végigmentem már éveken át, pl:
- anorexia közeli állapot
- éhezés
- egy - 2 hétig nem evés
- testedzésfüggőség
- erős fokú bulimia
- na és persze hízás is
- zabálás
- mindenféle fogyókúra
- 18 - 21 -es BMI között mindenféle mozgás
- ... stb. 
ás sok volt a szenvedés is, így tényleg nagy szó, hogy mindent magam mögött tudtam hagyni és már 8 hónapja:
- egészséges életmód
- rendszeres étkezés
- sok sport, mozgás
- vitaminok
- rengeteg víz, folyadék
Nyilván előfordul néha, hogy eszek valami nem egészségeset, de igyekszem szépen élni és nagyon bevált, végül is :) 

Aztán gondoltam rá ugye, hogy visszatérek és nagyon szívesen írok arról, hogy tényleg milyen más életet lehet élni evészavar nélkül és szépen és jól az evés terén, valamint tanácsokat is adok, aki szeretné, illetve, ugye még anno 5 sikeres estem volt, akiket sikerült teljes mértékben a gyógyulás felé terelnem és mai napig nagyon boldogok, jól vannak :) 

Igazából, ezt a segítség részt fel is ajánlom, bárki, bármikor írhat egy e-mailt, nem éppen lelkisegélyszolgálat, de tudom milyen érzés egyedül lenni, mélyen benne az evészavarba és nekem is nagyon jól esett (volna anno) valakivel konkrétan így beszélgetni, aki már kigyógyult belőle, esetleg segítséget kérni, mert volt olyan pillanat, amikor már nagyon nem bírtam. Igaz, így neten kicsit nehezebb, de tényleg, őszintén, szívesen beszélgetek és megpróbálok segíteni bárkinek, hogy jól legyen, ha szeretné :) Elég nagy valószínűséggel megértem és átérzem a problémát :")
Nagyon szeretem az embereket, evészavarosokkal pedig szívesen társalgok, tényleg bármikor ^^ Igyekszem hamar visszaírni is O:) 

A másik dolog viszont, amiért visszatértem, kicsit neccesebb. Szóval, az a helyzet, hogy én most tényleg tök normális vagyok evés / egészség / sport szinten, de megvolt ennek is az ára, a sok régi testem elleni dolognak is meg lett a következménye, mert bár tényleg jól vagyok és minden okés, de nem vagyok egyáltalán vékony, mondhatni az átlag kategóriában is már a duci fele hajlok sajnos, pedig nem eszek annyit, mint egy átlag ember, normálisan, de azért van különbség és mozgok is eleget, ennek ellenére az életmódomhoz képest nem reális a kinézetem :P Amit nagyjából már elfogadtam, de most jön a zökkenő ><

Adódott egy nagyon nagyon jó hosszútávú lehetőségem "karrier" (ha nevezhetjük így:D), aminek az egyik feltétele, hogy fogyjak le, méghozzá nem is keveset. Mivel most tényleg a jövőm függ tőle k és minden más feltétele okés a dolognak, így kénytelen leszek belevágni ebbe is, mert ez most egy olyan dolog, amit őszintén nagyon szeretnék és meg kell tennem hozzá ezt is. És akkor itt jön föl az a probléma, hogy jó...fogyjak le...de hogyan?:D Csak mert most is elég jó életmódot élek és elég nehéznek bizonyul és egyetlen egy félelmem van, hogy ne essek vissza evészavarba, mert kb csak még kevesebb kajával fogyhatok, de így is éppen alig ütöm az átlag normál szintjét :"D

De eldöntöttem! Ezt nagyon komolyan kell venni, reális időt adtak rá amúgy, viszont ellenőrizni fognak közben és most tényleg a jövőm forog kockán, ha mondhatni ilyet. 
Úgyhogy, szépen lassan, de igyekszem elérni a célomat, most tényleg és az a lényeg, hogy eldöntöttem, hogy AMENNYIRE LEHET, NORMÁLISAN FOGOM megcsinálni, vigyázok és mindent megteszek, hogy ne váltsak át evészavarba, mert nem akarok soha többé! 

Reményeim szerint pedig ezen a blogon igyekszem végigkövetni a változást és leírogatni mindent, hogy átlássam majd ^^ És átlátom majd, honnan indultam és hova érkeztem ^^ 

Az a másabb most, mint anno, hogy akkor nem csak a fogyás volt itt a gond, tekintve, hogy nem is voltam kövér :P Most viszont egyrészt igen, magamért is fontos, hogy jól nézzek ki, de most reális külső tényezők is szerepet játszanak a dologban, mert ha ezt szeretném, muszáj fogynom hozzá :") És ígérem igyekszem normális maradni. :)

Úgyhogy normális fogyásra fel! *.* 

*-*

10 megjegyzés:

  1. uramisteen, sziaaa Léna *.* ha tudnád mennyire hiányoztál *.*
    Imáádlak, juhuu, mindig olvasni foglak!!!

    B. Blanka ;)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de király :D már vártunk <3

    üdv Léna újra :)

    Sz.

    VálaszTörlés
  3. sziasztok cukik <3
    köszönöm szépen a kedves üdvözlőket :)

    ti is hiányoztatok és én is imádlak titeket O:)

    VálaszTörlés
  4. De jó, végre itt vagy :) És mennyi jó hír!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fleur *.* <3 na és veled mi a helyzet? :)
      olvasgattalak ám közben ^^ <3

      Törlés
    2. Oh kiscicám, esküvőre készülődök és dolgozok, rettenet :) És a héten kezdem a lépcsős edzés, máskülönben sose tudnám eltörni semmimet :) <3 <3 <3

      Törlés
    3. hogy micsooodaaaa *_________*
      férjhez mész *.*
      úúúúú, de jóóóó
      *____________*
      gratuláloook ^^

      van erről bővebb bejegyzés a blogodban? nem találom:/

      azta de jó neked, sok boldogságot kívánok ^^ <3

      elmeséled az eljegyzésed történetét?*.*
      mikor lesz az esküvő? ^^

      írhatsz e-mail, mesélhetsz bármit, ha van egy kis időd O:)

      munkához kitartást <3

      lépcsős edzés érdekesen hangzik *.*

      ha van valami, amiben én is segíthetek, csak szólj ^^ <3<3<3

      Törlés
  5. Yay végre írtál megint, már nagyon hiányoztál :'3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te is nekem drága *.* <3
      e-mail, ha ráérsz, mi a helyzet feléd ^^ <3

      Törlés
    2. Oké, nagyon rég beszéltünk :c <3

      Törlés