2013. október 1., kedd

Víz, víz, víz...

Egyébként is sokat iszok ugyebár, de mostanában nem egyszer fordul elő, hogy 5 liter víz is simán kijön...Nem tudom mennyire jó ez...Hiszen nincsen száz fogok meleg. Valakinek 2 liter is nagy gondot jelent én meg 5 liter vizet megiszok. Szerintem amúgy nem tudnék leszokni róla, meg hát nem egyszerre iszom, híanem mindig picit, amikor szomjas vagyok, stb. Csak azért nehogy vízmérgezést kapjak vagy ilyesmi. Elvileg létezik ilyen.

Mondjuk abszolút nem kényszer ez nekem, sőt, észre sem veszem, csak a nap végén,a mikor összeszámolom, hogy ú, ittam 2 litert, aztán vettem egy 1,5 litereset, amikor meg itthon vagyok még este, még simán elfogy egy 1,5 literes. Van még fél literem, nem tudom meddig leszek fent. Aztán emellett iszok teát, kávét, meg ilyeneket...

Hát nem tudom, jó sokat inni, de ennyire? No mindegy, lehet nem baj, csak ez az 5 már nekem is fura. Mások a 3-on is kiakadnak már, amikor rákérdeznek, mennyit ittam és ránéznek az üvegre, hogy úú, mennyi van még és milyen kevés ideje iszom. 
fresh

4 megjegyzés:

  1. durva, hogy ennyit meg tudsz inni, én másfél litertől is percenként wcre szaladgálok, nagyon idegesítő :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na az meg a másik...amennyi időt a wcn töltök...Tényleg idegesítő.

      Törlés
  2. En is sokat iszom.Lehet,hogy nekem is összejön az 5 l iter.Elvileg nem egeszseges,nem szabadna 3 liternel többet inni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor te is jó sokat iszol...ú, tényleg? ezt hol hallottad?

      Törlés