2013. március 3., vasárnap

03. 03.

Hát reggel....olyan boldogan ébredtem, amikor megláttam hány kg vagyok. Alig akartam hinni a szememnek, utoljára azt hiszem a karácsonyi rövidke fogyózás után voltam ennyi, mint most. Azért nem írok pontos adatot, mert ez amúgy rohadt sok, csak az elmúlt időhöz képest egy haladás a részemről.

- Reggelire 200 kcal körül ettem így, egy egészséges szendvicset egy bögre kávéval és nem hisztiztem, hogy máris 200.
- Most pedig éppen ebédeltem, egy mini adag salátát, egy kis rántott hússal. Ez is éppen 200.
- Most ugye már 400-nál tartok, de nem igazán tervezek mára evést, meg csomó dolgom van, szóval ez így tök jó lenne, mert ma nem lépném túl:)

Ma jöttem rá valamire. Vagyis eddig még nem gondoltam rá. Engem az motivál a legjobban, hogyha látom, hogy tényleg fogyok, mert akkor örülök neki és ez motiváció a folytatásra:) Ezért jó, hogy van mérlegem, mert ha a következő nap akár csak 10 dkg-al is kevesebb vagyok, annak is örülök. Eddig meg csak összevissza izéltem, láttam hogy nem fogyok, hát persze, hogy ettem inkább. 

Ma meg egyszerűen biztos vagyok benne, hogy jól laktam ennyivel és van akaraterőm, ma tényleg nem eszek már ^^ Tök szép hétzárás lenne, jövőhéttől pedig újult erővel folytatnám a dolgokat.




2 megjegyzés: