2013. március 3., vasárnap

Elmegyek

Most pedig egy kisebb világjáró körútra megyek 2 hétre, ami alatt biztosan nem tudok majd blogolni. Nagyon nagyon szeretném jól érezni magam és hogy ne a kajálásról szóljon már az is, de tuti lesz benne szerepe, lehetetlenség lenne.

Két hét mérlegelés nélkül. Vajon hogy fogom bírni?:D Mikor napi 395957945x szoktam amúgy. No mindegy. Remélem nem rendezek majd jelenetet azért, de nem, nem fogok, jó leszek:DD

Nemrég még csak tervben volt, ma pedig már indulok is. Az előző bejegyzés és a mai nap miatt viszont tényleg figyelni fogok és nagyon szeretnék nem meghízni ez idő alatt. Inkább maradjak ugyanígy és majd hazajövet folytatom, csak ne hízzak. Tényleg figyelni fogok azért, mert most jó lenne.

Talán jót fog tenni 2 hét messze innen, messze a családtól, messze mindentől. Gondolkodhatok is éppen eleget, muszáj lesz, jó pár dolgon tényleg kéne agyalni kicsit, amikor pedig hazajövök, kitisztult fejjel meghozni egy igazán jó döntést.

De nem tudom mi lesz, nem akarok tervezgetni, az sose jó :D

Az útra a család egy kisebb konyhát szeretne adni, próbálok tiltakozni ellene, mert ez marha sok lesz. De max majd odaadom valakinek, akinek kell, bár olyan aranyosak, csináltak nekem salátát, meg gyümölcsök, meg minden egészséges, csak kicsit tényleg sok. A vízzel viszont bajban leszek, mert alig van 4 liter és az nem lesz elég :D Na de majd veszek, csak lehet már máshol is kapni, hülye gondolat. 

Szóval, addig is mindenkinek minden szépet, sikereket és csodás napokat kívánok! :) Egy bő két hét múlva pedig visszatérek és remélem csupa. csupa jóval, meg majd én is csupa jó dolgokat olvasgathatok majd a kedvenc blogjaimban:) <3 Tényleg szépeket kívánok mindenkinek, élvezzétek a tavaszt, napsütést, mosolyogjatok sokat ^^

Most pedig megyek még pakolni, meg készülődni, aztán indulás!   


4 megjegyzés:

  1. érezd jól magad, felejtsd el az evés-mizériát és várunk vissza!

    VálaszTörlés
  2. kedves vagy, köszönöm szépen<3

    VálaszTörlés
  3. még egyszer: jó utat Léna! Biztos vagyok benne, hogy szuper lesz! :)

    VálaszTörlés