2014. március 7., péntek

Rooossz!!!

Hát ma...Délután négykor sikeresen megint annyira összezabáltam magam, hogy hánytam...És nem önhánytatásból, hanem egyszerűen már annyira tele voltam, hogy nem bírta ezt a  nagy terhet a gyomrom, gondolom..Még jó, hogy nem gyomorrepedés...De ez már annyira az alja, hogy ennyire idióta vagyok és nem tudok leállni...

Mondjuk ma kivételesen nem édesség vagy ilyesmik, hanem 1 bögre karfiolkrémleves, 1 avokádós barna kifli szendvics, mandarinok és 1 alma....És annyira sok volt már, hogy nem bírtam....És kihánytam...És undorító volt.

Na de legalább volt SPORT! Letöltöttem a telefonomra valami tornaprogramot, csak hogy kezdjek már magammal valamit...Arról csináltam 1 órán keresztül valamit, meg magamtól még felülések és egyéb ilyesmiket. Szerettem volna elmenni futni, de szakadt az eső. Annyira jó, hogy pont akkor, amikor futnék -.- 

Na és még egy kiakasztó hír! Ugye én tényleg nem nagyképűségből, de azt éreztem, hogy fogytam, amikor hazajöttem és előtte 1 hónapig nem mértem magam, de drága mérleguraság nem ezt állította, sőt, erős hízást. Nagyon erőset. Többszörösen is ellenőriztem, jó az elem, meg semmi baja. Szóval hinnem kellett neki, sajnos. DE MA, egy tök meglepő személy rákérdezett, hogy én fogytam? Válaszom azonnali nem volt, mert hát nem....És annyira elbőgtem volna magam, mert ilyenkor mindig kiakadok, amikor valaki ezt mondja. De egy-két család tag is állította, de hát...És nem lehet, hogy izmosabb vagyok, mert mindig is az voltam és ennél jobban már nem lehet, mert akkor már attól leszek rosszul. Szóval csak a szokásos, aránytalan hízás, mint mindig.

De legalább már nincs semmi édességem és nyilván nem veszek, azokat is kaptam, azért volt akkora a kísértés...De VÉGE! Most meg citromos vizet iszok és almaeceteset is ittam tegnap, mert azt hiszem, hogy ettől jobb lesz, aztán nyilván nem, de valamit muszáj tennem, mert ez nem állapot. 




2 megjegyzés:

  1. szia! google pluszon nem tudunk dumálni majd emailt írsz?
    amúgy mennyi az a sok suly?publikus?
    amit meg bezabálásnak hívsz nálam alap kaja , szóval komolyan aggódom...

    VálaszTörlés
  2. szia! a múltkor is küldtem neked e-mailt, de ezek szerint mindig eltűnnek :/
    írok még egyszer majd akkor :)

    hát, hidd el, tényleg nagyon sok...

    kicsit bonyolult, mert azok a dolgok, amiket teszek és eszek, nem tükröződik vissza a kinézetemen.

    VálaszTörlés